VÄLKOMMEN TILL VÅRT MORGONSEMINARIUM

PÅ TEMAT SCIENCE BASED TARGETS

Allt fler företag sätter klimatmål enligt Science Based Targets (SBT). Vetenskapligt baserade klimatmål visar företag hur mycket och hur snabbt det behöver minska sina växthusgasutsläpp, för att vara i linje med Parisavtalet och förhindra de värsta effekterna av klimatförändringarna.

Under detta seminarium kommer vi att få en kort introduktion till Science Based Targets, ta del av nyheter såsom framtagningen av den nya globala standarden Net Zero och framförallt kommer du att kunna ställa de frågor och funderingar ditt företag har kring SBT.

Till seminariet har vi bjudit in Nate Aden som är Senior Associate på World Resources Institute (WRI) och del av Science Based Targets initiative-teamet.

Seminariet riktar sig till dig som jobbar på ett företag eller organisation som är nyfiken på att sätta Science Based Targets, är mitt i denna process eller har satt klimatmål och vill ta del av ytterligare inspiration för att arbeta mot målet. Under seminariet kommer mycket tid ges till att ställa frågor. 

Mer om SBTi hittar du här https://sciencebasedtargets.org/

Vi hoppas att detta är av intresse för dig eller någon av dina kollegor.
Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Välkommen!Datum:
 3 december

Tid: 8.00 – 9.00

Var: Digitalt genom länk. Seminariet kommer delvis hållas på engelska.

Frågor: Mejla Carolina Brändholm på carolina.brandholm@trossa.se

ANMÄL DIG HÄR