Om oss

Trossa är ett värderingsdrivet konsultföretag som jobbar för hållbar affärs- och samhällsomställning. Vi rustar våra kunder för framtiden! Våra uppdragsgivare finns inom både privat och offentlig sektor, flera av dem tillhör Sveriges starkaste och mest hållbara varumärken. Trossa grundades 2010 och idag är vi 23 konsulter med specialistkompetens inom klimat och miljö, kemikalier, socialt ansvar, strategi och kommunikation.
Vårt bidrag till hållbar verksamhetsutveckling grundar sig på helhetsperspektiv och gedigen sakkunskap. Vi har lång erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor från olika roller och branscher. Vår gemensamma drivkraft är ett genuint engagemang för miljömässig, social och samhällsekonomisk hållbarhet – och för våra uppdragsgivares hållbara resa. I varje uppdrag vill vi bidra med verklig nytta som både stärker våra kunder och bidrar till en bättre värld. Lyhördhet, kvalitet och ett effektivt skräddarsytt konsultstöd är centralt i vårt arbetssätt.

Vi på Trossa

Kunskap, erfarenhet, engagemang. Tillsammans täcker vi in de flesta dimensioner och sakfrågor inom miljö och social hållbarhet. 

Jobba med oss

Vi behöver utöka vårt fantastiska team med fler kunniga, engagerade kollegor som vill bidra till en bättre värld. Är det du? 

Hållbarhet på Trossa

Vi tror på det vi gör. På samma sätt som vi ser hållbarhet som framgångsrecept för våra kunder, utvecklar vi oss själva i en hållbar riktning.