Om oss

Trossa är ett värderingsdrivet konsultföretag som jobbar för hållbar affärs- och samhällsomställning.

Vi rustar våra uppdragsgivare för framtiden! 
 

Vårt bidrag till hållbar verksamhetsutveckling utgår från helhetsperspektiv i kombination med gedigen sakkunskap. Vi har lång erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor från olika roller och branscher. Vår gemensamma drivkraft är ett genuint engagemang för miljömässigt, socialt och samhällsekonomiskt hållbar utveckling - och för våra uppdragsgivares hållbara resa. Lyhördhet, kvalitet och ett effektivt skräddarsytt konsultstöd är centralt i vårt arbetssätt.

Trossa har funnits sedan 2010 och består idag av 26 värderingsdrivna konsulter med olika specialistkompetenser inom klimat och miljö, kemikalier och cirkularitet, socialt ansvar och mänskliga rättigheter, riskhantering, strategi, redovisning och kommunikation.

Vi på Trossa

Kunskap, erfarenhet, engagemang. Tillsammans har vi specialistkompetens med bredd och djup inom miljö, hälsa, socialt ansvar, strategi och styrning.  

Jobba med oss

Vi har plats för fler kunniga kollegor som vill göra skillnad ihop med ett fantastiskt team. Just nu söker vi särskilt dig med erfarenhet inom kravefterlevnad kopplat till kemikalier och produkter. Hör av dig! 

Hållbarhet på Trossa

Vi tror på det vi gör. På samma sätt som vi ser hjälper våra kunder, utvecklar vi oss själva i en hållbar riktning.