HÖJDA KLIMATKRAV FRÅN FINANSSEKTORN

Välkommen på morgonwebbinar den 29 april

Under detta webbinar kommer vi att få en inblick i höjda förväntningar från finanssektorn i och med nya regleringar och initiativ såsom EU-Taxonomin, Disclosureförordningen och Science Based Targets för finanssektorn. Hur påverkar det ert företag och hur kan det hjälpa er vässa ert klimat- och hållbarhetsarbete?

Lyssna till Donald Linderyd som är projektledare för Hållbar finans på WWF och Science Based Targets initiative Finance, och Anna Strömberg, Hållbarhetsansvarig och fondförvaltare på Carnegie Fonder.

Donald ger oss en inblick i det nya ramverket för Science Based Targets for Finance och ge exempel på metoder och verktyg som initiativet tagit fram för att utvärdera företags klimatmål.

Anna berättar mer om hur Carnegie Fonder som fondförvaltare jobbar, deras analysprocess och hur de utvärderar företags klimat- och hållbarhetsarbete vid investeringar. 

Webbinariet riktar sig till dig som jobbar på ett företag, börsnoterat eller inte, och som är vill veta mer om de ökade förväntningar från finansbranschen och hur ni kan svara upp mot att möta dessa.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Välkommen!

Datum:  29 april

Tid: 8.00 – 9.00

Var: Digitalt genom Microsoft Teams. 

Frågor: Mejla Oscar Norberg oscar.norberg@trossa.se 

Anmälan: ANMÄL DIG HÄR VÅRENS WEBBINARIER

11 maj kl 8.00
Hållbarhetsredovisning - nya regleringar knackar på dörren. Läs mer här.